Това заяви украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Укринформ.Децата и цивилните

...
Това заяви украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Укринформ.Децата и цивилните
Коментари Харесай

Зеленски за Днипро: Русия се превърна във враг на цялото човечество

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски, представен от " Укринформ ".

Децата и цивилните са врагове за Русия. Очевидно това може да се случи единствено, защото Русия се трансформира във зложелател на цялото човечество.

 

Днес разисках съдействието в региона на защитата с федералния президент на Германия Щайнмайер. Готвим се интензивно за нова среща във формат Рамщайн. Подготвяме нови значими дипломатически стъпки - обсъдихме ги и през днешния ден.

 

Днес започна годишният конгрес в Давос, обичайно мощна международна политическа и икономическа платформа. Светът чува Украйна в Давос - знаят какво направи Русия с Днепър, знаят какво вършат терористите с Херсон, Харков, нашия Донбас и други територии, на които Русия донесе гибел.

 

Ние лобираме за увеличение на световния напън върху терористичната страна. Убеден съм, че след тази седмица светът ще види по-активни и авторитетни последователи на основаването на Трибунал за съветската експанзия и специфичен механизъм за компенсиране на загубите от войната за сметка на съветски активи, написа news.bg.

 

Подкрепата на света за нашата дипломатическа самодейност се усеща доста мощно. Ние вършим всичко допустимо тази поддръжка да стане в действителност световна и всички авторитетни участници в интернационалните връзки да подхващат стъпки за преустановяване на съветската експанзия и връщане на сигурността, настоя той.

 

Днес организирах среща с присъединяване на основния прокурор и министъра на вътрешните работи на Украйна за идентифициране на виновниците за нападението над Днипро. Всеки ден има от ден на ден фактическа информация и правни стъпки на страната ни. Всичко това ще приключи с присъди за всички тези съветски убийци, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР